Bel 015-2135028, stuur een e-mail of bezoek onze showroom!

Rollende producten actie

Groots, krachtig, prachtig geluid

In de maand juni ontvangt u bij een totale orderwaarde van € 999,- aan Rollende Luxaflex® producten een UE ROLL 2 speaker t.w.v. € 99,99 gratis. De Rollende producten zijn Luxaflex® Silhouette, Facette®, Twist® Shades en Luxaflex® Rolgordijnen (m.u.v. Nano).

Ultimate Ears ROLL 2 speaker

Ultimate Ears is een onderdeel van Logitech en staat bekend om het smaakvolle, eigentijdse design van hun producten. De winkelwaarde van deze compacte en veelzijdige speaker is € 99,99.

De speaker is eenvoudig te verbinden met je telefoon of tablet via bluetooth. Onder een waterdicht klepje zit verder een micro-USB poort voor het opladen (de kabel wordt meegeleverd) en een 3,5 mm jack-poort voor directe connectie met het apparaat.

De UE Roll heeft een IPX 7 waardering qua waterdichtheid. Dit betekent dat gebruik onder de douche of in (zwem)bad geen enkel probleem is. Lekker als je zit te picknicken aan de waterkant!

Ultimate Ears ROLL 2 speaker verzilveren

Op de website http://www.uebenelux.com/luxaflex kunt u uw adres- en aankoopgegevens achterlaten. Na controle van deze gegevens zorgen zij dat u de UE ROLL 2 speaker zo spoedig mogelijk en geheel gratis ontvangt op uw huisadres.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze showroom. Bovenstaande actie loopt van 1 juni tot en met 30 juni 2017.