Somfy Home Motion

Ontdek de vele voordelen van elektrische zonwering

De tijd ligt nog niet eens zo ver achter ons dat we alles met de hand deden: zonnescherm intrekken, rolluiken laten zakken, de garagedeur openen en wat al niet. Toen kwam Somfy met de elektrische aandrijving voor deze voorzieningen. Eerst via een simpele wandschakelaar, later gevolgd door de afstandsbediening.

Technologie is inmiddels onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het comfort van klimaatregeling in de auto, mobiel internetten, interactieve televisie, het past allemaal in ons leefpatroon.

Maar hoe zit het met huisautomatisering?

Een belangrijke stap voorwaarts is de ontwikkeling van io-homecontrol. Dit is de techniek die het mogelijk maakt te ‘communiceren’ met verschillende comfortproducten in uw huis: u geeft met een druk op de knop een signaal naar bijvoorbeeld een zonnescherm. De afstandsbediening laat meteen het resultaat van uw opdracht zien of horen.

Bedienen met smartphone of tablet via de Somfy Tahoma box en het internet

Somfy gaat nog een stap verder: het is nu zelfs mogelijk dat u met dit systeem uw hele huis kunt controleren, waar ter wereld u ook bent. Aan het strand of op uw vakantieadres. In uw favoriete restaurant of op de boot. U communiceert simpelweg met uw huis door middel van uw smartphone, tablet of laptop. Wilt u bijvoorbeeld iemand toegang geven tot uw garage maar u bent niet thuis? Vanaf uw smartphone is dit zo in werking gezet. En het aardige is: het vergt slechts de geringe investering van één simpel kastje, de Tahoma. Die maakt het draadloos communiceren tussen u en uw woning voortaan uiterst eenvoudig via het internet.

De toekomst met Home Motion in de basis

En zo wordt uw huis steeds meer het huis van de toekomst. Home Motion by Somfy maakt de digitale communicatie mogelijk tussen u en uw huis. Onafhankelijk van weersomstandigheden, tijd, plaats en van welke producten ook in huis. Het later toevoegen van nieuwe producten en functionaliteiten aan het systeem is kinderspel geworden. Voor u betekent dit vrijheid van bedienen en toch altijd de controle behouden!

Download de brochure

Meer weten over de mogelijkheden van Somfy Home Motion en Tahoma en het bedienen van producten via internet? Download dan hier de brochure.

Complete huisbeveiliging met alarm

Voor een optimale huisbeveiliging en daarmee een gevoel van zekerheid en veiligheid is een goed alarmsysteem van groot belang. Met het nieuwe draadloze Somfy alarmsysteem heeft u altijd controle over uw eigen woning. Via uw smartphone bedient u bijvoorbeeld op uw vakantieadres eenvoudig het alarmsysteem.

Draadloze huisbeveiliging

De huisbeveiliging van Somfy is 100% autonoom en voorzien van de meest recente technologieën, waaronder GSM-overdracht en bewakingscamera. Somfy draadloze signalen zijn veilig en garanderen altijd een betrouwbare werking.

Maatwerk

Een op maat gemaakt systeem waarbij u producten kunt toevoegen. Denkt u bij deze modulaire huisbeveiliging bijvoorbeeld aan uw rolluiken, verlichting in huis of de buitenverlichting in de tuin. En het mooie is dat u direct een terugkoppeling krijgt op uw smartphone of tablet.

Download de brochure

Meer weten over de mogelijkheden van het Somfy Draadloos Alarmsysteem? Download dan hier de brochure.

Winkelmandje