Markiezen

Romantisch én functioneel

Al jaren vormen de markiezen van Eradus Markiezen een unieke combinatie van romantiek en functionaliteit. Markiezen zorgen door hun bijzondere vorm voor een bijzondere verfraaiing van elk gebouw. Of het nu gaat om een woning, winkelpand of een historische kantoorvilla. Eradus Markiezen helpt u altijd aan de mooiste en beste markiezen. De luxe uitstraling biedt een stukje extra prestige en exclusiviteit, uw pand trekt gegarandeerd de aandacht.

Maakt u de keuze voor een product van Eradus Markiezen dan kiest u voor kwaliteit. Al onze producten worden in Nederland gefabriceerd uit alleen de beste materialen.

Comfortabele energiebesparing

Energie besparen kan verrassend eenvoudig zijn. Zonder dat die besparingen ten koste gaan van het comfort. U kunt al snel 10% energie besparen door slim gebruik te maken van uw markiezen. En dat terwijl het verblijf in uw pand alleen maar prettiger wordt.

Aangenaam koel in huis

Markiezen van Eradus bieden tal van functionele voordelen. Door de afgesloten zijkant beschermen ze optimaal tegen de zon en blijft het aangenaam koel in huis.

Ruime keuze uit verschillende modellen

Elk huis of winkelpand heeft zijn eigen specifieke uitstraling en eigen invulling van raam- en deurpartijen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een goede keuze uit de verschillende modellen markiezen. U heeft keuze uit strakke, moderne of klassieke modellen. Dit varieert van het Standaardmodel, Klapmodel en Petmodel tot Baldakijnmarkiezen en Boetiekmarkiezen.

Om het model van uw keuze helemaal aan uw wensen aan te passen heeft Eradus Markiezen een ruim aanbod van doekkleuren en dessins. Van modern tot klassiek en van tijdloos elegant tot modern en trendy.

Duurzame materialen

Naast traditioneel hardhout en vurenhout levert Eradus Markiezen ook voor de Boetiek- en Baldakijnmarkiezen aluminium frames. Uiteraard zijn onze markiezen verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Voor markiezen is het natuurlijk ook belangrijk dat zij hun vorm en uitstraling langdurig behouden. Daarom zijn alle markiesdoeken eenvoudig te onderhouden, weerbestendig en rot- en schimmelvrij.

Smooth & Simple

Iedereen kent de eenvoudige en doeltreffende handbediening met koord. De markiezen van Eradus zijn daarnaast ook leverbaar met een elektrische bediening van Somfy. Zo kunt u met één druk op de knop uw markiezen bedienen.

Verschillende doekdessins

Ook doekkeuze speelt een belangrijke rol bij de aanschaf van markiezen. Het doek bepaalt tenslotte voor een belangrijk deel de uitstraling van de markies. Bij Eradus Markiezen heeft u keuze uit wel 300 stofdessins.

Eigen markiezenfabriek

Eradus Markiezen heeft een eigen fabriek in Delft waar in een modern productieproces markiezen worden gefabriceerd. Hierdoor hebben onze markiezen een korte levertijd.

Markiezenfabriek

Alle voordelen op een rijtje

Verschillende modellen
Ruim aanbod van doekkleuren en dessins
Duurzaam en weerbestendig
Lange levensduur

Brochure

Bekijk de brochure voor meer informatie over onze markiezen.

Meer informatie?

Bezoek onze showroom of neem contact op met één van onze medewerkers voor een vrijblijvend advies. Op onze pagina met referenties vindt u meer informatie over eerdere projecten.

Winkelmandje