topbanner3

Bepaal uw stijl

Iedereen heeft een eigen stijl. Laat u in onze showroom inspireren door de uitgebreide collectie zonwering en raamdecoratie van onder andere Luxaflex®, Velux en Lumenguard.

Eradus Zonwering Delft is trots op het Luxaflex® Gallery Dealership. Hierdoor kunnen wij u raamdecoratie in al haar aspecten tonen: decoratief en functioneel. Producten in vele kleuren en materialen in verschillende uitvoeringen en in speciale vormen zijn in onze showroom te bewonderen. Door het Gallery Dealership kunnen wij u altijd de allernieuwste trends tonen.

Ontdek unieke oplossingen

Aan raambekledingen worden tegenwoordig nieuwe eisen gesteld. Ze moeten geschikt zijn voor hoeken tot bogen, van dakvensters tot serres. Luxaflex® raamdecoraties zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij elk formaat of type raam, in de meest uiteenlopende vormen. Speciale toepassingen? Wij hebben alles wat denkbaar is. Verduister een slaapkamer volledig of verfraai een badkamer of keuken, functioneel en met behoud van privacy.

Vind dé oplossing voor uw raam.

Kom daarom geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom in Delft en vraag onze medewerkers om vakkundig advies op maat. U vindt onze showroom op de Julianalaan 124 in Delft.

Winkelmandje