Luxaflex Houten jaloezieën van Eradus Zonwering in de regio Delft

Eradus Zonwering heeft de meest veelzijdige collectie op het gebied van raamdecoratie. Maak van je huis je thuis en kies voor de raamdecoratie van Luxaflex®. Onze veelzijdige collectie raamdecoratie bestaat uit alle mogelijke vormen gordijnen en jaloezieën. Bekijk alle raamdecoratie van Eradus Zonwering uit Delft.

Geniet van tijdloze houten jaloezieën
De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een spannend kleurenpalet dat varieert van trendy wit en grijs tot chic zwart of prachtige natuurlijke houttinten. Van de badkamer tot aan de keuken en van de woonkamer tot de slaapkamer. De duurzame houten jaloezieën zijn de perfecte aanvulling in alle ruimten in uw huis.
Creëer de perfecte afwerking
Geef je houten jaloezie een persoonlijk tintje met een schitterende afwerking uit onze collectie decoratieve banden. Houd het simpel of kies voor een sterke, robuuste kleur, of combineer een kleur zoals zwart of wit met een eclectisch ontwerp voor een individuele look. Maak een afspraak en bezoek je plaatselijke Luxaflex® dealer om het gehele assortiment te bekijken.
Klik Hier
Prachtig gemaakt – verantwoord ingekocht
Onze prachtige collectie omvat natuurlijk en opvallend hout dat verantwoord is ingekocht en duurzaam is gegroeid in beheerde bossen. Zo kan de jaloezie worden gemaakt in de maten van de ramen van je kamer of zelfs woning.
Klik Hier
Previous slide
Next slide

innovative in design

Met oog voor veiligheid
Met oog voor veiligheid
Lees verder
Het veiliger maken van onze producten vormt een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.
Elektrische bediening
Elektrische bediening
Lees verder
Onze slimme gemotoriseerde systemen geven u volledige controle over uw jaloezieën.
Vochtige ruimten
Vochtige ruimten
Lees verder
Onze jaloezieën van imitatiehout zien er niet alleen schitterend uit, ze zijn ook waterafstotend.
Previous
Volgende

Op maat gemaakte stijl

Houten jaloezieën – van elegante smalle lamellen voor extra privacy tot brede latten voor een ruimtelijk, panoramisch uitzicht bij grote ramen. Een assortiment van prachtige hout looks die textuur en diepte geven aan elk raam in je huis.

De perfecte keuze voor elke kamer

Onze jaloezieën van imitatiehout zien er niet alleen schitterend uit, ze zijn ook zeer duurzaam en waterafstotend. Uitstekend bestand tegen de hitte en vochtigheid. Waardoor vele badkamers en keukens zijn gestyled met deze jaloezieën.

comfort het hele jaar door

Van begin tot aan een perfect resultaat

1

Een persoonlijk gesprek

Samen met onze deskundige kunt u inspiratie opdoen voor uw kamer en kunt u kennismaken met de producten en materialen die u mooi vindt.

2

Bezoek aan huis

Eradus Zonwering inventariseert uw wensen, beoordeelt de lichtinval, meet en adviseert, zodat alles perfect past in uw huis.

3

Gegarandeerd vakmanschap

Onze speciaal opgeleide ambachtslieden maken het besproken product met de hand. Dat doen ze zorgvuldig en met oog voor detail.

4

Een persoonlijk gesprek

Ontspan en laat de professionals doen waar zij goed in zijn. En vergeet niet dat wij u onze garantie bieden.

De kunst van raamstyling

Neem contact op

Laat ons een bericht

Onze showroom is open:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Julianalaan 124, 2628 BK Delft

+31 15-2135028

Winkelmandje