Luxaflex Vouwgordijnen van Eradus Zonwering in de regio Delft

Eradus Zonwering heeft de meest veelzijdige collectie op het gebied van raamdecoratie. Maak van je huis je thuis en kies voor de raamdecoratie van Luxaflex®. Onze veelzijdige collectie raamdecoratie bestaat uit alle mogelijke vormen gordijnen en jaloezieën. Bekijk alle raamdecoratie van Eradus Zonwering uit Delft.

Mooie materialen met de kwaliteit van Luxaflex®
Luxe, zachte materialen en de innovatie waar we om bekend staan: onze nieuwe collectie vouwgordijnen geeft elk interieur meer flair. Onze twee speciale series, Tijdloos Wonen en Elegant Wonen, zijn gemaakt met de expertise, zorg en kwaliteit die je van ons gewend bent.
Exclusieve stoffen
De unieke stoffen van onze vouwgordijnen hebben enorm gevarieerde looks, van klassiek linnen tot tijdloze patronen en trendy kleuren. De kleuren benadrukken de natuurlijke schoonheid van onze materialen. Zo wordt je huis nog mooier.
Een verbeterde klassieker
We benadrukken de schoonheid van de materialen met de precisie en kwaliteit die we voor al onze producten toepassen. We helpen je bij het kiezen van het juiste materiaal en de juiste voering, zodat je nieuwe vouwgordijnen niet alleen perfect hangen, maar ook doen wat ze moeten doen.
Kennis van licht
Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan over het beheersen en doorlaten van licht. We hebben al onze ervaring in deze nieuwe versies van een klassieke stijl gestopt, van prachtige doorzichtige materialen tot verduisterende opties.
Vorige slide
Volgende slide

innovative in design

Privacy met uitzicht
Privacy met uitzicht
Lees verder
Open uw shades vanaf de bovenkant of de onderkant voor het perfecte evenwicht tussen privacy en lichtregulering.
Kamerverduistering
Kamerverduistering
Lees verder
Het veiliger maken van onze producten vormt een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.
Met oog voor veiligheid
Met oog voor veiligheid
Lees verder
Het veiliger maken van onze producten vormt een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.
Elektrische bediening
Elektrische bediening
Lees verder
Bedien uw raambekleding, elektrisch, met een druk op de 
knop – met een afstandsbediening of wandschakelaar.
Vorige
Volgende

Tijdloos wonen

De collectie Tijdloos Wonen vouwgordijnen onderscheidt zich door het gebruik van bijzondere materialen en een slimme bediening. De exclusieve stoffen geven een luxe sfeer en er is altijd een model dat bij jouw stijl past.

Elegant wonen

Onze nieuwe collectie Elegant Wonen vouwgordijnen biedt talloze stijlen. Van zijde- en linnenlooks tot stevig fluweel, er zijn allerlei opties om een vleugje stijl aan je interieur toe te voegen.

Maak het je eigen

Wij hebben een exclusief assortiment van prachtige stoffen, banden en afwerkingen met rijke texturen en luxe ontwerpen waardoor u uw Roman Shades kunt afstemmen op uw stijl – of u nu op zoek bent naar klassieke ontwerpen of de nieuwste trendy patronen en kleuren.

Privacy met uitzicht

Open uw shades vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en vind het perfecte evenwicht tussen privacy en licht. Wij noemen het “Top-Down/Bottom-Up”, maar het betekent eenvoudigweg dat u de lichtinval op een prachtig veelzijdige manier kunt reguleren.

comfort het hele jaar door

Van begin tot aan een perfect resultaat

1

Een persoonlijk gesprek

Samen met onze deskundige kunt u inspiratie opdoen voor uw kamer en kunt u kennismaken met de producten en materialen die u mooi vindt.

2

Bezoek aan huis

Eradus Zonwering inventariseert uw wensen, beoordeelt de lichtinval, meet en adviseert, zodat alles perfect past in uw huis.

3

Gegarandeerd vakmanschap

Onze speciaal opgeleide ambachtslieden maken het besproken product met de hand. Dat doen ze zorgvuldig en met oog voor detail.

4

Een persoonlijk gesprek

Ontspan en laat de professionals doen waar zij goed in zijn. En vergeet niet dat wij u onze garantie bieden.

De kunst van raamstyling

Neem contact op

Laat ons een bericht

Onze showroom is open:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Julianalaan 124, 2628 BK Delft

+31 15-2135028

Winkelmandje